ORAR:
LU-VI: 8:00 - 16:00
TELEFON:
+40 256.272.926
MENIU

Tipar de mari dimensiuni Mirton

Home »TIPOGRAFIE » Tipar de mari dimensiuni Mirton

Aplicaţii indoor-outdoor, inscripţionări auto, tehnologie eco-solvent, durabilitate outdoor, calitate fotografică a printurilor:

 

Folii autoadezive

ORACAL 651 Intermediate Cal

Folie adezivă din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafaţa lucioasă sau mată, cu grosimea de 70 microni şi cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Folia este special creată pentru aplicaţii de exterior, pe termen scurt şi mediu. Durabilitatea în exterior este de 5 ani pentru alb şi negru şi 4 ani pentru transparent, colorat şi culori metalice. Versatilitatea sa permite utilizarea acestei folii pentru o multitudine de aplicaţii: inscripţionări de maşini, vitrine, standuri expoziţionale sau diverse alte decoraţii.

 

ORAJET 3164/3164-X Folie adezivă monomerică cu adeziv transparent/gri

Folie adezivă din PVC, monomerică, cu grosimea de 100 microni, suport din hârtie siliconată şi greutatea de 135 g/mp.

Adezivul este poliacrilic pe bază de apă, permanent, incolor pentru seria 3164 şi gri pentru seria 3164-X. Suprafaţa foliei este tratată împotriva încărcării electrostatice, pentru o acurateţe mai mare a imprimării. Este disponibilă albă şi incoloră, cu suprafaţa lucioasă sau mată.

 

La comandă se poate aduce şi Komatex. Komatexul este o placă din PVC cu structura celulară fină, suficient de flexibilă pentru o gamă largă de aplicaţii şi rezistentă pentru utilizare îndelungată. Gama de aplicaţii a plăcilor din PVC cu structura celulară fină Komatex este foarte variată, de exemplu producţie publicitară:

  • Panouri publicitare
  • Semne
  • Indicatoare
  • Materiale promoţionale

 

Hârtie poster

  • Natura Eco-Sol Artist Paper este o hârtie foto, tratată la suprafaţă, cu finisare lucioasă, pentru print pe maşini care funcţionează cu cerneală pe bază de low-solvent, ecosolvent UV sau latex. Datorită gradului ridicat de retenţie a cernelii, printurile rezultate sunt saturate, iar culorile sunt vii şi puternice.
  • Având un grad ridicat de alb şi o finisare satinată, hârtia Natura Green Paper 160 este alegerea ideală pentru a obţine un print deosebit, la o calitate fotografică, în culori foarte vii. Cu o suprafaţă special tratată pentru un print calitativ şi o rezistenţă ridicată la zgârieturi şi la îndoire, hârtia poate fi printată pe imprimante care funcţionează cu cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent sau UV şi poate fi laminată la cald sau la rece.
  • Cu un grad ridicat de alb şi finisare satinată, tratată la suprafaţă şi destinată printării pe imprimante care funcţionează cu cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent UV sau latex, hârtia Euromedia Photo Heavy este alegerea optimă atunci când se doreşte un print de o calitate extraordinară, în culori vii şi contururi foarte clar definite.
  • Cu un excelent grad de alb şi finisare satinată, hârtia Euromedia Photo Satin este alegerea ideală pentru a obţine un print deosebit, la o calitate fotografică, în culori foarte vii, strălucitoare şi contururi extrem de bine definite. Cu o suprafaţă special tratată pentru un print calitativ şi o rezistenţă ridicată la zgârieturi şi la îndoire, hârtia poate fi printată pe imprimante care funcţionează cu cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent sau UV şi poate fi laminată la cald sau la rece.

 

Material banner

# Frontlit (Material PVC de culoare albă, cu suprafaţa tratată pentru printare la standarde de o calitate ridicată, printabil pe o faţă)

# Blockout (Material PVC de culoare albă, opac, printabil pe ambele feţe, dimensiune maximă 1,10 m)

Suprafaţa maximă de printare este de 1,55 m. La cerere este posibilă printarea şi pe alte “suporturi” sau doar tăierea foliilor autoadezive.

ULTIMELE NOUTATI
01 mar 2017
Oferta lunii Martie!
CLIENTII NOSTRI
NEWSLETTER:
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
DATE DE CONTACT
ADRESA: Str. Samuil Micu nr. 7
300125 – Timisoara, Romania
EMAIL: mirton.timisoara@yahoo.com
TEL: +40 256.272.926
FAX: +40 256.208.924
© Imprimeria Mirton Timişoara - 2019
Toate drepturile rezervate