ORAR:
LU-VI: 8:00 - 16:00
TELEFON:
+40 256.272.926
MENIU

Brandul Mirton

Home »EDITURA » Brandul Mirton

Ideea pentru constituirea unei tipografii particulare a apărut în anul 1990. După idee a apărut iniţiativa şi au început demersurile: s-a achiziţionat o casă, care a trebuit renovată, localizată pe strada Samuil Micu nr. 7 într-un spaţiu la întretăierea a două străzi care permiteau în viitor şi extinderea unităţii editoriale.

 

Tot în această perioadă a început şi achiziţionarea primelor utilaje tipografice.

 

La început în această tipografie a fost o tiparniţă care lucra după modelul meşteşugar. Totuşi chiar şi atunci în 1990 spiritul de iniţiativă, hărnicia comună a celor câtorva, foarte puţini, libertatea neîngrădită în muncă şi posibilitatea de afirmare au făcut să se execute aici lucrări bune, rentabile şi de calitate.

 

Obiectul de activitate era triplu: producţie, comercializare şi servicii. Societatea avea asociat unic pe domnul Mircea Tonenchi, de unde a derivat şi denumirea MIRTON.

 

Astăzi, după 25 de ani de activitate a firmei a avut loc schimbul între generaţii, preluarea firmei de fiu, de Vlad Tonenchi, noul administrator, cu o viziune care continuă tradiţia firmei, de unde derivă şi sloganul actual: TRADIŢIE ŞI CREDIBILITATE, însă sub NOUL BRAND MIRTON.

 

De-a lungul timpului s-au făcut eforturi pentru achiziţionarea unor maşini de tipar moderne şi s-au dotat toate secţiile de producţie ale tipografiei. Aceste dotări ţin pasul cu cele mai performante aparaturi şi permit obţinerea unor produse de calitate cu care Imprimeria Mirton a devenit binecunoscută pe piaţă.

 

Deviza de viaţă a lui Mircea Tonenchi este continuată sub o nouă strategie a firmei de dezvoltare şi implementare de proiecte, care vin să susţină calitatea şi seriozitatea firmei.

 

A fost adoptat un nou concept de marketing şi publicitate, s-au stabilit priorităţi şi scopuri care trebuie urmate şi îndeplinite.

 

Imprimeria Mirton a devenit în timp o mare familie, atât pentru angajaţi cât şi pentru clienţii fideli, care odată ce trec pragul revin de fiecare dată cu drag. Numărul angajaţilor, al celor care doresc să se specializeze în tainele şi metodele tiparului de carte este în creştere. Pentru doritori: „Poarta este deschisă, vă invităm să faceţi parte din Familia Mirton!“

ULTIMELE NOUTATI
01 mar 2017
Oferta lunii Martie!
CLIENTII NOSTRI
NEWSLETTER:
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
DATE DE CONTACT
ADRESA: Str. Samuil Micu nr. 7
300125 – Timisoara, Romania
EMAIL: mirton.timisoara@yahoo.com
TEL: +40 256.272.926
FAX: +40 256.208.924
© Imprimeria Mirton Timişoara - 2019
Toate drepturile rezervate